AP
Volledig scherm
© AP

San Francisco stapje dichter bij Amerikaanse primeur van verkoopverbod op e-sigaret

San Francisco is de eerste Amerikaanse stad die een algemeen verkoopverbod wil op de e-sigaret. Gisteren is die mogelijke ban weer een stapje dichterbij gekomen. San Francisco hoopt zo minderjarigen van het ‘vapen’ weg te houden.

8 reacties

  • Bart Verlooy

    5 jaar geleden
    Voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een sigaret of een aardbeientaart. Laten we dan synthetische aardbeienstank gaan roken en iedereen in een omtrek van 50m mag meegenieten van mijne gehypte stank-stok. Tabak heeft me nooit zo gestoord als deze walgelijke geuren. Voor mensen die wanhopig op zoek zijn naar aandacht en denken dat ze hip zijn omdat ze elke hype volgen die hen ingelepeld wordt.
  • Jarne Knockaert

    5 jaar geleden
    E-sigaretten mogen nooit verboden worden
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Nico Dakman, ik ben een niet-roker, maar stoor mij totaal niet aan rokers. Ik stoor mij meer aan het echte probleem, luchtvervuiling....zouden meer mensen moeten doen. Je zit ergens op een terras midden in de stad, staan daar UPS, DHL wagens met ronkende motors geparkeerd omdat ze een levering bij een winkel moeten weg brengen. En dat vind niemand erg, maar o wee als een roker naast hun gaat zitten...
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Mike,dat vapen ruik je van meters ver en stoort heel veel mensen. Daar al eens aan gedacht. Maar zoals altijd moet de roker een egoist zijn.
  • Jurgen Vermaut

    5 jaar geleden
    En weer wint de tabakslobby die zo een gezondere concurrent via hun politiekers uitschakelt. Ons Maggie'tje heeft ook haar best gedaan voor die jongens. Want wees nu eerlijk, gaan daarom minder mensen roken wanneer tabak wel legaal blijft?