Disney
Volledig scherm
© Disney

‘Avengers: Endgame’ trekt met nieuwe versie naar de bioscoop

Film‘Avengers: Endgame’ krijgt een nieuwe bioscoopversie in de VS. De makers hebben enkele extra elementen aan de film toegevoegd om fans zo te overtuigen de prent nog eens te bekijken. Op die manier wil Marvel de film tot commercieel meest succesvolle bioscoopfilm aller tijden kronen.

5 reacties

  • Chris Withofs

    5 jaar geleden
    Moest de film nu ook effectief goed zijn, dan deed ik dat misschien nog. Een flauw en teleurstellend afkooksel van een finale, met een totaal niet steekhoudend verhaal. Geef mij dan maar Infinity War.
  • Kelvin Janssen

    5 jaar geleden
    Ja je kan er een hekel aan hebben, maar er zijn schofterigere tactieken. Zoals opnieuw releasen en er NIKS aan te hebben veranderd (elke remaster). Je kan ook gewoon niet gaan als je het hier mee eens bent he.. Ze zijn zo close om de grootste film te worden, ik snap het wel. en ik denk dat ik wel ga kijken wat die extra scenes inhouden.
  • Hans Bulckaen

    5 jaar geleden
    Is het niet gewoonweg intriest en belachelijk een dergelijke commerciële competitie? Zo'n moeite moeten doen om toch maar die kroon te halen... En het is dan eigenlijk nog een soort vervalsing ook want niet de originele film. Ja, op deze manier zullen ze die extra 40 mio dollar wel halen en het record van Avatar breken maar spectaculair méér zal het toch niet worden. Wedden dat Cameron nu al denkt om binnen een paar jaar een superdeluxe extended cut van Avatar in de bios te droppen?
  • Christophe Braem

    5 jaar geleden
    Heb betere bronnen dan hln zo te zien. Nieuwe versie komt vanaf woensdag 26 juni in de Kinepolis zalen.
  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    Moet bekennen dat ik beetje teleurgesteld was toen bleek dat na de credits van 'Endgame' er inderdaad geen scène meer was. Terwijl Marvel films dit altijd hadden. Maar dit is dan weer puur geldklopperij.