VRT
Volledig scherm
© VRT

VIDEO. ‘Thuis’ en Infrabel strijden samen tegen spoorlopen met bloedstollende scène: “Hiermee willen we slachtoffers vermijden”

TVStraffe beelden gisteravond in ‘Thuis’. In de soap was te zien hoe drie dronken jongeren een gesloten spooroverweg negeren en betrokken raken bij een treinongeval. De scène kwam er in overleg met Infrabel. “De perfecte manier om 1,2 miljoen Vlamingen te bereiken zonder dat het ons iets kost.”

11 reacties

  • Kenny brusseel

    5 jaar geleden
    was dat nu goed besluit voor deze thema met samenwerking infrabel, dat ga niks uithalen de meeste mensen blijft toch op de sporen infrabel geeft al jaren een campagne van spoorlopers en het haalt niks uit en nu ook niet
  • Jos Vangeel

    5 jaar geleden
    Goed bezig hoor VRT . Laat de mensen nu maar denken dat doorlopen goed is . Arm Vlaanderen....
  • Ronny Dekimpe

    5 jaar geleden
    Thuis pakt actuele thema's aan. Of ze nu al dan niet uitvergroot zijn en of bepaalde mensen beweren dat het amateurtoneel is, dit laat ik nog in het midden. Maar persoonlijk kijk ik liever naar een serie als Thuis dan naar een serie als Familie. Ieder zijn ding.
  • luc boeckx

    5 jaar geleden
    Joseph Van de Perre: U moet goed kijken want het is Bill die niet meer weg kon springen. Hoe de acteurs dit hebben gebracht speelt zo geen rol wel de les erachter!!!
  • Joseph Van de Perre

    5 jaar geleden
    Hier klopt iets niet.Vermits de treinen hier links rijden is de trein Joren en overweg reeds gepasseerd.