Bart Verhaeghe, André Piccu en Raoul Lambert.
Volledig scherm
Bart Verhaeghe, André Piccu en Raoul Lambert. © Photo News

IN BEELD. Club Brugge brengt coryfeeën samen voor reünie oud-spelers

Jupiler Pro LeagueMeer dan 50 oud-spelers van Club Brugge haalden op een reünie in Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels herinneringen op uit de rijke clubgeschiedenis. In het bijzijn van Bart Verhaeghe hieven tientallen coryfeeën van blauw-zwart het glas. Onder anderen Raoul Lambert, Julien Cools, Georges Leekens en de 98-jarige André Piccu waren van de partij. 

11 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    De gesneuvelden uit 2006 zijn er niet bij: Caje, De Gryse, Verlinden, Franky VDE en Verheyen. Waarschijnlijk deinitieve breuk met boegbeelden van Club....
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ulrik le Fèvre misschien één van de beste spelers die ooit op een Belgisch veld gevoetbald heeft is niet meer te herkennen. Waar gaat de tijd ? Een speler die nu enkel nog betaalbaar zou zijn door PSG City Barca of Real. Stel u voor...hij was toen de duurste uitgaande transfer ooit van de Duitse Bundesliga !!!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Heel mooi dat waren super spelers met karakter en talent uit andere tijden ... Het idee van Bart is top
  • Marc Grootaerdt

    5 jaar geleden
    Zonder FCB-supporter te zijn, doet het me terugdenken aan de mooie tijden van de club. Tijden die niet meer voor herhaling vatbaar zijn omdat de clubliefde die er toen was bij Lambert en co bijzonder groot was. Die mentaliteit heeft FCB groot gemaakt. Daarom zullen ze altijd als relikwien in de harten van de blauw-zwarte supporters blijven hangen.
  • Ludo Van De Wyngaert

    5 jaar geleden
    Prachtig initiatief. Het béste gewenst voor mij vorige helden.