Maria (17),  Kristina (20) en Angelina (18) Khachaturyan.
Volledig scherm
Maria (17), Kristina (20) en Angelina (18) Khachaturyan. © RV

Tienerdochters vermoorden vader na jarenlang geweld en misbruik, nu dreigen ze zelf de rekening te moeten betalen

Grote verontwaardiging in Rusland: drie zussen die hun vader uit wettige zelfverdediging vermoord hebben, krijgen toch nog een proces aan hun been. Kristina en Angelina Khachaturyan riskeren celstraffen van acht tot twintig jaar. Maria hoeft niets meer te vrezen omdat ze “de impact van haar daden niet kon inschatten”.

19 reacties

  • Antoni Tarallo

    4 jaar geleden
    Niemand heeft het recht het leven van een ander af te nemen.. niemand.... dan hadden ze eerder kunnen weglopen
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    brenders, gelooft gij zelf de onzin die ge uitkraamt? Het Russische gerecht boven poetin? Gij zijt een sukkelaar of misdadig dom. iets anders kan ik er niet van maken.
  • Achmed Lolochoyev

    5 jaar geleden
    ik ben van Rusland en er is geen enkele bewijs van mishandeling voorgelegd
  • billy brenders

    5 jaar geleden
    Grappig dat met alles dat gebeurt in Rusland het woordt Putin wordt gebruikt terwijl normaal gezien het gerecht altijd boven de President, minister en dergelijke staat in elke democratie en dat Putin in feiten hier niks mee heeft te maken.( Als men de russische grondwet zou lezen dan zou men dat ook weten) Amerikaanse propaganda gaat ver dat zelfs mensen het van hier gaan gebruiken.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Een vettige viespeuk. Dat druipt er gewoon zo vanaf. En de wereld is er van vergeven. Mooi opgedist in maatpak,maar achter deze maskers schuilt de duivel.