Jamie Oliver roept de woede van zijn ex-werknemers over zich uit.
Volledig scherm
Jamie Oliver roept de woede van zijn ex-werknemers over zich uit. © Photo News

Ex-werknemers van Jamie Oliver zijn niet blij met zijn grote uitgaven na faillissement: “Hij is een dikke egoïst”

12 reacties

  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    De werknemers moeten toch op de hoogte geweest zijn v/d prijzen die bij J.O. gevraagd werden? je kon zo toch al weten dat de man alleen aan zichzelf dacht,terwijl zijn personeel maar een door-de-weeks loon kregen.
  • Carla Van Geel

    5 jaar geleden
    Nooit eerder was er zoveel jaloezie en nijd naar medemensen die het financieel beter hebben zonder zich af te vragen hoe ze dat deden, hoeveel zorgen en slapeloze nachten ze doorbrachten en hoeveel lef, ambitie en risico eraan te pas kwam. Iedereen kan hetzelfde proberen.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Dat ze ander werk zoeken hé.. Mijn (ex)-baas is er ook niet verantwoordelijk voor als ik privé niet meer zou rondkomen..
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Ja wat moet hij dan doen ? Dat die restaurants gesloten moeten worden ligt aan de slechte uitbating en dat zijn dus diegene die nu reclameren dat ze hun djob kwijt zijn !
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Er zijn allerlei technieken om het geld uit je bedrijfjes te halen en hen dan toch failliet te laten gaan. Zo wordt je rijk met 400 miljoen euro. En laat je de samenleving opdraaien voor de gevolgen voor de anderen, werknemers en toeleveranciers.