photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Transfer Talk (20/06). Aston Villa denkt na Wesley ook aan Nakamba - Vranjes in Athene - Ook Santini genoemd bij Nantes

VoetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

6 reacties

  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Nakamba was afgelopen seizoen een schim van de uitstekende defensieve middenvelder tijdens seizoen 17-18. Rits verraste ook mij, groeide uit tot vaste man en deed op die positie bijwijlen Nakamba vergeten. Maar zekere Munkies ziet dat anders.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Club zal Nakamba zeker missen ! Waarom hij destijds vervangen werd door Rits is nog steeds een raadsel. Rits verdient gewoon geen plaats in een team van 1A !
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Opvallend : in quasi elk transfer-dossier bij Anderlecht gaat het over huren, verhuren, lenen, en niet over kopen en verkopen. Ook de komst van Kompany en zijn Engelse secondanten worden in duistere constructies gegoten. Het is dan ook een publiek geheim dat de club met het groot palmares geen nagel meer heeft om hun gat te krabben.
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Wat willen de spelers zelf? Wat de clubs willen komt op de tweede plaats ! Onderhandelen is altijd mogelijk tussen mensen !
  • Leon Mertens

    5 jaar geleden
    Bij Brugge leegloop en Clement mag van nul herbeginnen ,trainers zijn slachtoffers van de geldwolven hahaha supporters blijven de dupe ,die een abonnement is gek !!