Bernal - Quintana - Bardet.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernal - Quintana - Bardet. © Photo News/AFP

Met twijfels rond toppers ligt Tourstrijd helemaal open: de kans van hun leven, maar zijn ze klaar?

WielrennenLang geleden dat de strijd om de gele trui zo open lag als dit jaar. Na het afhaken van Froome, de blessure van Dumoulin en de twijfels rond Thomas is er geen topfavoriet voor de Tourzege. Een unieke kans voor jonge talenten, ervaren rotten, eeuwige outsiders en gebuisden uit het verleden. Staat een van deze jongens straks te blinken in Parijs?

5 reacties

  • Willy Verstraeten

    5 jaar geleden
    Laat supertalent Remco ( 19 jaar ) nog een paar jaar rijpen in kleinere rittenwedstrijden en verbrand hem niet door hem nu een grote ronde te laten rijden. Patrick Lefevre waakt echter goed over hem en heeft ervaring genoeg door dit niet te doen. Remember Willy Planckaert in de groene trui in zijn eerste Tour. Hij presteerde daarna nooit meer op topniveau !
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Een kans voor Pogacar! !!
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Remco meenemen op deze leeftijd en in zijn profdebuut is pure roofbouw. Het zou weleens snel het einde van een carriere kunnen worden. Verbrand maw. Neen laat hem rustig doen. Mogelijks laten ze hem een RV Oostenrijk doen en bekijken ze het van dag tot dag zonder verplichtingen. De Tour is veel te vroeg leert de ervaring.
  • Conny Oeyen

    5 jaar geleden
    zou een goeie ervaring zijn voor Remco en een boest voor de kijk cijfers
  • Jacques COLLIN

    5 jaar geleden
    Laat ons Remco maar meenemen naar de Tour...men weet maar nooit... Hebben dan minstens toch ook nog een Belg om naar uit te kijken...