‘Avengers: Endgame’ haalde tijdens het openingsweekend van 26 april al ruim 1,2 miljard dollar (1,07 miljard euro) op en had een luttele elf dagen nodig om de kaap van twee miljard dollar te ronden.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Avengers: Endgame’ haalde tijdens het openingsweekend van 26 april al ruim 1,2 miljard dollar (1,07 miljard euro) op en had een luttele elf dagen nodig om de kaap van twee miljard dollar te ronden. © rv

‘Avengers: Endgame’ kan meest succesvolle film ooit worden. Maar is dat goed nieuws?

FilmMomenteel staat het record voor de best verdienende film aller tijden op naam van Avatar. Maar Avengers: Endgame zou James Camerons sciencefiction-epos weleens van de troon kunnen stoten. Al zijn er ook belangrijke kanttekeningen te plaatsen bij dat succes.

9 reacties

  • benny de roeck

    5 jaar geleden
    Als ze de film uitbreiden om personen die een tweede keer te laten zien zou het wel is een slecht teken kunnen zijn vo de toekomst, al die filmen dat potentieel int begin maar gedeeltelijk getoont worden om er extra munt uit te slagen.
  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    De beste zou ik zeker niet zeggen. Het werd veel te veel gehyped. En aangezien Marvel onder Disney valt is het maar 'normaal' dat ze een groot marketingbudget er tegenaan kunnen gooien. Ik zou zeggen een gemiddelde Marvel-film, met zijn gebreken. Zelf vond ik de film slecht, mag het nog braver?
  • Jurgen Vermaut

    5 jaar geleden
    Wat is er toch een gapende kloof tussen zij die zichzelf kenner noemen en de mensen die gewoon willen genieten van een leuke, ontspannende film. Wees gerust dat Hollywood weet wat de gewone mens wil. De recencent moet maar gaan kujken naar de arti-farti filmpjes. Ik blijf wel kijken naar wat zij niet graag zien, meestal zijn dat de beste films om eens lekker weg te komen van deze grijze wereld.
  • Dirk Brouns

    5 jaar geleden
    Gezien en zowat de slechtste Avengers film. Verhaal is zelfs voor dit soort films ver gezocht. Bovendien bulkt het van de politiek correctheid
  • Marijke Boulet

    5 jaar geleden
    Avengers grootste suf films aller tijden , men propt gewoon 100 actie figuren in 1 film zodat men 100 keer meer kans heeft om iemand naar de bioscoop te lokken omdat zijn /haar favoriete held ook vertegenwoordigd is . Gewoon veel bekende koppen = veel bezoekers = veel geld verdienen en blijkbaar lukt het .