photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Patrick Lefevere vraagt respect en geduld in contractdossiers: “Ik laat me niet opjagen, hoor”

WielrennenDe wildedans der dwazen? Patrick Lefevere doet er niet aan mee. Een beetje respect en geduld, vraagt hij in de brandende contractdossiers binnen zijn team. “Ik heb tijd. En néém die ook. Het is elk op zijn beurt. Wie niet wacht, wordt niet geacht.”

5 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Het feit dat Boonen stopte met wielrennen heeft Lefevre natuurlijk het grootste succes voor de ploeg betekend. Nu bestaat de ploeg uit renners die voor elkaar willen vechten, wat met Boonen niet het geval was. Hij wilde steeds zelfs de kopman zijn, zelfs in wedstrijden waar hij geen schijn van kans op winst had. Een tweede Van Looy op dat gebied !
  • eric maier

    5 jaar geleden
    die laat zich echt niet gek maken. Bovendien is er tijdens de Tour voor hem veel meer te zien, en ook in de Ronde Van oostenrijk die minder bekend is maar ook zwaar en lastig. En daar vind je regelmatig opkomend talent. Ik zie wel enkele renners die bij hem mogen vertrekken, maar hij wil info vergaren de komende weken. En Kittel ? Kheb zo'n vermoeden dat Lefevre hem toch nog gaat spreken. Hij scoorde weer bij Lefevre en hij voelde zich top in dat team. Voor veel minder geld beschikbaar ook.
  • Johan Berton

    5 jaar geleden
    Ik volg je aaron, wie vertrok bij Lefevere daar hoor je NG weinig van. Meschien voor de jongens einde Kontakt toch eens goed overwegen en nadenken je stapt toch niet zomaar uit het Wolfpack
  • Jurgen Vermaut

    5 jaar geleden
    Ja mag zeggen wat je wil van deze man, maar dat hij verstand heeft over alles wat wielrennen betreft daar kun je van zeker zijn.
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Viviani en co goed moeten kijken naar hun voorgangers. Kittel, Cavendish, Gavira, Terpstra, Trentin gingen allemaal indruk maken op een ander.