De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © AP

Apple waarschuwt voor impact Trump-tarieven

buitenlandHet verder ophogen van de Amerikaanse importtarieven op Chinese goederen zet de concurrentiepositie van Apple wereldwijd onder druk. Daarvoor waarschuwt de Amerikaanse techreus. Volgens het bedrijf zullen hogere tarieven negatief doorwerken op de bijdrage die Apple levert aan de Amerikaanse economie.

11 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Als China het beu is en ook de druk opvoert met extra hoge tarieven, dan zit de USA binnen het jaar aan een economische crisis. En, China kan verder gaan, door chips en zeer specifieke electro compononten niet meer te leveren waardoor de Amerikaanse wapenindustie in de problemen zal komen. Goed bezig van Trump. Kijkt niet verder dan zijn neus.
  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Het enige wat die bullebak kan is dreigen! Hij staat alleen dus dreig terug en in zo'n mate dat hij huiverig wordt!
  • Jakke Troost

    5 jaar geleden
    Hopelijk word Trump terug verkozen zodat die zijn eigen puin kan ruimen. Ik zou de president niet willen zijn die daar net achter komt.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Dump Trump vooraleer er weer niet enkel een economische oorlog losbarst, maar ook de volgende wereldoorlog.
  • Johnny Temmerman

    5 jaar geleden
    laat die gek nog een jaartje verder doen en de amerikaanse economie is volledig ten gronde.Dit enkel om zichzelf als despoot te verrijken.Europeanen moeten beter naar china en rusland kijken .Daar ligt de toekomst en amerika is verleden tijd.