AP
Volledig scherm
© AP

Harry en Meghan scheuren zich steeds verder af: koppel stapt uit Royal Foundation

RoyaltyDe scheiding tussen de prinsen William en Harry is nog wat groter geworden. Na de splitsing van hun hofhouding en Instagram-accounts is nu de Royal Foundation aan de beurt. Harry en zijn vrouw hertogin Meghan stappen uit de koninklijke liefdadigheidsorganisatie en brengen hun filantropische activiteiten onder in een eigen stichting.

9 reacties

  • Barbara Schotte

    5 jaar geleden
    Wie zegt er dat die broers niet meer overeenkomen? Als je een broer/zus hebt die naar het buitenland trekt, zie je die daarom minder graag? Aan de andere kant kan het zijn dat ze nooit een goede band hebben gehad. Voor uiterlijke schijn kan veel vermomd worden. Spreek uit eigen ervaring. Je moet het niet altijd op de partners steken
  • Kelly Stroobants

    5 jaar geleden
    Laat die da zelf ondervinden. Hij zal uiteindelijk de juiste beslissing nemen. Nu moet ik zeggen wij willen ook gn gemoei in ons huishouden dus wij nemen ook afstand van aantal personen. Anders heb je zelf ruzie in je gezin uit ondervinding en nu niet meer.
  • Hilde

    5 jaar geleden
    Zolang ze samen gelukkig zijn moeten ze met de rest geen rekening houden, er wordt te snel geroddelt.
  • Leo Dupon

    5 jaar geleden
    Het duidelijk wie daar de broek draagt! Vroegere vrienden van Harry heeft zij ook al "weggeduwd". Denk dat de ogen van Harry dicht gespijkerd zijn door liefde. Maar eens zullen ze opengaan.
  • Nadia Deboosere

    5 jaar geleden
    Deboosere spijtig dat het royals zijn. Leven verloopt al anders dan gewoone mens. Ze mogen het hebben.