Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Steeds meer merken maken kledij die je niét moet wassen

Goed nieuws voor iedereen die een hekel heeft aan de was en de plas: verschillende merken brengen kledij op de markt die je weken kunt dragen, zonder dat je het in de wasmachine hoeft te zwieren. En nee, dat is niet alleen om luieriken een plezier te doen, maar ook omdat het goed is voor het milieu. 

2 reacties

  • Philip Rebry

    5 jaar geleden
    Er is wel degelijk een milieuvriendelijk alternatief voor thuis wassen : de professionele textielverzorger . Uw wasserij , droogkuis of wassalon zorgt ervoor ! Minder water , minder zeep , minder energie en toch propere en frisse was. Nog een tip voor het Poetsbureau van mevrouw Verboven : misschien meteen ook even promoten dat je ook minder kan poetsen ?? Kost minder werk en centen en is ook ecologisch bovendien ??
  • Patrick Stefens

    5 jaar geleden
    Je gaat een slip toch geen week aan één stuk dragen? Dat is onhygiënisch en wat doe je met eventuele "remsporen"? En in de zomer een t shirt van wol dragen? Is dat niet verschrikkelijk warm? En als je dit soort kleding dan wast, enkel op een wol programma wassen? Ik was mijn ondergoed regelmatig op 90 graden. Geef mij maar puur katoen. En als je zelf aan goede lichaamsverzorging doet kan je ook een katoenen t-shirt meerdere dagen dragen.