Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photonews

Immoweb sleept concurrent Immoscoop voor rechter

De grootste vastgoedwebsite van ons land, Immoweb, heeft concurrent Immoscoop gedagvaard. Immoweb beschuldigt Immoscoop ervan de mededingingsregels te overtreden. De zaak wordt woensdag in kort geding behandeld.

3 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    Immo-makelaars, de huisparasieten bij uitstek, je hebt ze absoluut niet nodig. Zelfs een debiel kan een huis kopen of verkopen van of aan een andere debiel. Ze hoeven niets te kennen over de ingewikkelde wetgeving des aangaande. Ze gaan naar de notaris (een helaas noodzakelijke, maar te vet betaalde huisparasiet) en die man zegt precies wat ze wel en niet moeten doen. Het enige wat ze zelf moeten doen is een prijs overeenkomen.
  • Rik Wouters

    5 jaar geleden
    Op immoweb klik ik zowieso de aannemers weg die hun te dure nieuwbouw trachten te slijten. Hun prijzen altijd exclusief btw, exclusief dit, exclusief dat. Alsof er partikulieren, werknemers bestaan die vrijgesteld zijn van btw. Of erger nog zijn de kleine vogelkot renovaties door graaiaannemers, te duur, te klein, goedkoop gerenoveerd.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Er worden toch ook huizen te koop aangeboden op facebook. Als de prijs correct is heb je geen immokantoor nodig, je tekent een compromis met de koper en de notaris doet de rest. Je huis verkocht na 1 bezoekersdag in 1 weekend, het is niet van horen zeggen.