Elisha Owusu.
Volledig scherm
Elisha Owusu. © AA Gent.

Transfer Talk (21/06). AA Gent trekt ook middenvelder van Lyon aan - Wordt Sidney Sam eerste Anderlecht-transfer onder Kompany?

VoetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

8 reacties

  • Bart Herregods

    5 jaar geleden
    Aan alle personen die negatief reageren op alles wat met Anderlecht te maken heeft stop daar toch is mee ... Het is nooit goed wat er ook gebeurt binnen deze club . Een ploeg opbouwen heeft denk ik nog nooit iemand van jullie gedaan , of ben ik verkeerd? Hebben we hier iemand die alles kan oplossen in 1 2 3 misschien? Anderlecht zal en moet terug top worden , en dat zal ook gebeuren . Vertrouwen in staf en Vincent (alleen hiervoor moeten we al fier zijn).
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Wat hebben ze nu gekocht bij Anderlecht: een aanvaller? Sam speelde sinds 2006 265 wedstrijden in de Bundesliga en maakte zelfs 50 doelpunten in die ganse periode in alle wedstrijden samen. Als hij aan dit tempo gaat scoren zal hij toch 8 doelpunten gemaakt hebben op het einde van het seizoen.
  • Dirk Vangossum

    5 jaar geleden
    Goed idee om Sidney binnen te halen. Ploegspeler, recupereert veel ballen, Wordt een stabiele factor in het spel om de jonkies te flankeren .
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Anderlecht zal jaren nodig hebben om terug aan de top te geraken , het zal het pas beter worden nadat de bekende ex voetballers verdwenen zijn . Daar bij Anderlecht denken ze met die ex voetballers er te zullen geraken . Maar ??????
  • David Van Petegem

    5 jaar geleden
    Carina, het geld zal op zijn zeker? Waar Herman Van Holsbeeck is gepasseerd, armoe regeert.