Carrasco.
Volledig scherm
Carrasco. © Imaginechina

Yannick Carrasco geschorst door Chinese club, Rode Duivel schiet terug: “Onbegrijpelijk”

Buitenlands voetbalYannick Carrasco (25) is geschorst door Dalian Yifang, zo heeft de Chinese club in een communiqué laten weten. De Rode Duivel mag zich aan een zware boete verwachten, is niet meer welkom op het trainingscomplex en moet zich binnen de drie dagen publiekelijk excuseren. Maar dat pikt hij niet, zo maakt hij in een tweet duidelijk.

19 reacties

  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Heeft zijn plaats in een Europese subtopper, maar niet bij de absolute top, hiervoor mist hij het laatste tikje klasse.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    De verwende voetballers hun divagedrag wordt niet overal aanvaard. En maar goed ook.
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Ach, allemaal jaloezie daar. Dat ze hem verkopen, maar neen, ze willen het geld dat ze moeten betalen hebben aan de Chinese staat ook recupereren, maar dat gaat natuurlijk niet. Als je een huis verkoopt ben je je registratiekosten kwijt !
  • Werner Van Crombrugghe

    5 jaar geleden
    Hij is mss in China een vedette in Europa heeft hij geen plaats in een topploeg en zijn matchen bij de rode duivels 4 en 5 hij heeft geen 5 goede matchen gespeeld bij de rode duivels,en de Chinezen zullen op termijn hun mening herzien van met geld te gooie voor 2de rangsvoetballers
  • DAVID VAN LAER

    5 jaar geleden
    Laat ons niet vergeten dat er toen een officiële klacht was ingediend wegens het toebrengen van slagen en verwondingen. Op het ogenblik van het inhouden van zijn paspoort ginder werkt het gerecht blijkbaar net iets efficiënter dan hier. Als hij slim is speelt hij het spel mee anders geraakt hij nooit van zijn leven nog uit China want ook daar kan je een klacht wegens smaad en eerroof aan je broek hebben. En dat zijn dingen die daar serieus genomen worden.