Michael Jackson
Volledig scherm
Michael Jackson © Photo News

Hoezo, Michael Jackson minder populair? Vlaamse imitator: “Die documentaire heeft mij alleen maar meer werk bezorgd”

ShowbizzVolgende dinsdag zal het tien jaar geleden zijn dat Michael Jackson overleed. Maar van grootse tv-hommages lijkt nergens sprake. “Mensen moeten het onderscheid leren maken tussen de mens en de artiest”, stellen diehard-fans in Dag Allemaal. “En Michaels muziek moet blijven leven.”

8 reacties

  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Als een gewone man regelmatig met jonge pubers gaat slapen, als die pubers dan als volwassen mannen de dader beschuldigen en als en een massa docu over bestaat, die de “liefdesband” tussen die man en de pubers weergeven, dan zal elke rechter die man veroordelen. Kindermisbruik gebeurt zo goed als altijd in het verborgene tussen dader en slachtoffer. Letterlijke bewijzen zijn er zelden. Toch zal de dader veroordeeld worden.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Echte pedofielen doen alles in het geniep en zullen nooit toegeven dat ze het bed delen met kinderen.Michael zei dat wel.Nogmaals:Hij was in mijn ogen een enorme kindervriend waar sommigen veel dollars hebben proberen uit te slaan.En die ouders maar cadeautjes ontvangen.Wie gelooft deze mensen nog???RIP Legend!
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Hans,ik deel dezelfde mening.Zelfs in 2013-2014 verloren ze hun zaak tegen The Michael Jackson Astate.Dan durven ze nog beweren dat het niet om het geld te doen is!Don’t come here to say bad things about Michael Jackson!
  • Robin Van Hoof

    5 jaar geleden
    Spijtig genoeg is het nog steeds schuldig tot je onschuld bewezen is.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Dom als je eenzijdige verhalen gelooft.Michael was een grote kindervriend en ja,hij was zelf een kind in zijn hart,maar ben je daarom een pedofiel omdat kinderen soms bij hem sliepen?Hij is vrijgesproken bij gebrek aan bewijzen.Wade vertrouw ik niet.Wat zou je willen als je uw verklaringen 4 x aanpast.Ook James verklaarde misbruikt te zijn in dat treinstation van Neverland,terwijl het er niet eens stond.Kijk eens naar “The Michael Jackson innocent project”waar ze de leugens eruit halen...