Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Vader Sven De Ridder nodigde hem niet uit voor afscheid Echt Antwaarps Teater: “Ik was er graag bijgeweest”

ShowbizzGisteren werd de allerlaatste opvoering gegeven in het Echt Antwaarps Teater, het einde van een tijdperk voor stichter Ruud De Ridder (67). En hoewel zijn zoon Sven (44) daar zelf jarenlang op het podium stond, was hij niet uitgenodigd voor de afscheidsvoorstelling. 

5 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Aub op een dag is het te laat. De papa denkt misschien niet zo omdat hij denkt dat hij eerst zal sterven. Maar kan ook omgekeerd. Ze geven zowiezo veel om elkaar. Leg jullie ego toch af. Ga samen rond te tafel zitten. Maak het toch goed... het leven is te kort hiervoor. Sterkte
  • Erik De Bauw

    5 jaar geleden
    Als je er graag was bijgeweest had dan een ticket gekocht en zevert niet achteraf. Alleen als het gratis is komen ze misschien af.
  • Berlinda Strongman

    5 jaar geleden
    Maak een einde aan die ruzies. Anders zou je er later nog spijt van hebben. Weet zeker dat elk wat water in de wijn doet het veel leuker word voor allebei. Door koppig te zijn los je niks op!
  • Cassius Roy

    5 jaar geleden
    Tot het te laat is...
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Ik denk dat je het anders moet bekijken mijn inziens heeft die vader jaren lang gewoon geprofiteerd van zijn zoon want Sven was véél populairder dan zijn vader die daar jaren lang dankbaar gebruik van maakte voor ’ ZIJN ‘ Antwaarps theater Waarschijnlijk nog onder betaald ook nog !
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. “Ze heeft medicatie én een bewindvoering nodig”:  psychiater uit zorgen over gedrag van Britney Spears
    Celebrities

    “Ze heeft medicatie én een bewindvoe­ring nodig”: psychiater uit zorgen over gedrag van Britney Spears

    Britney Spears (42) heeft onlangs een akkoord bereikt met haar vader in een juridisch geschil. “Hoewel de voogdij in november 2021 werd beëindigd, is haar wens voor vrijheid nu echt vervuld”, liet haar advocaat weten. Toch roept de schikking online opnieuw heel wat vraagtekens op. Volgens psychiater Charles Sophy is de zangeres namelijk niet in staat om voor zichzelf te zorgen. “Ze is in gevaar”, klinkt het bij ‘TMZ’.