BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jonge Duivels verlaten EK met 0 op 9, ook Italië ondanks pareltje van Verschaeren een klasse te sterk (1-3)

EK voor beloftenDe nul is blijven staan. Tegen Italië konden de Jonge Duivels, die de hoge verwachtingen op dit EK geen seconde konden inlossen, nooit iets claimen: 1-3.

26 reacties

  • Bernard Aelvoet

    5 jaar geleden
    Wat een geklungel dit EK. Onze duivels zijn te zwak voor zo'n tornooi, maar de vele wedstrijden die ik al gezien heb worden telkens dood gemaakt door beslissingen van scheidsrechters en in het bijzonder van de VAR ginds. Echt, soms zou ik wenen van dit ondermaats gedoe van de FIFA. Van mij mogen ze de matchen in 2 x 60' spelen, zo krijgen we misschien nog iets van voetbal te zien.
  • joost De krijger

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis Er zijn er 5 die in de hoofdmacht van Oranje voetballen . Al 2 jaar Dan is het niet zo raar dat ze er niet bij zijn. Anders waren ze weer Europees kampioen geworden
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Domme supporters praat hier. De Hollanders met de Ligt, de Jong, van de Beek etc...waren er helemaal niet bij het EK. Dus de jonge Rode Duivels hebben altijd beter gedaan dan de Nederlanders met al hun grote talenten, zie kan je het ook bekijken. Dit EK is gewoon een goede leerschool geweest, en het is nog maar afwachten welke talenten straks echt doorstoten.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Dikke klungels, dat beloofd voor de toekomst!!!
  • Gerrit gasthuis

    5 jaar geleden
    een dikke nul over de hele lijn, dit is de beste samenvatting !