AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump: “Aanval tegen Iran niet afgeblazen, enkel stopgezet”, Amerikaanse media melden cyberaanvallen op Iraanse infrastructuur

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de aanvankelijk voor deze week geplande aanval tegen Iran naar eigen zeggen niet afgeblazen, maar tijdelijk stopgezet. Dat heeft hij afgelopen nacht op Twitter gezegd. Amerikaanse media melden intussen dat de Verenigde Staten deze week als vergelding wel cyberaanvallen zouden hebben uitgevoerd op Iraanse infrastructuur. 

16 reacties

  • Sidney De Kimpe

    5 jaar geleden
    @ Chris Devlaeminck...jij slaat de nagel op de kop. We gaan ze nog nodig hebben in de zeer nabije toekomst.
  • Carl Op de Beeck

    5 jaar geleden
    Wat doet de VS daar eigenlijk?
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom door sommigen de VS als de slechterik gezien wordt. Moest er geen sterke VS zijn dan zou de wereld er heel anders uitzien. Dat zou Europa zeker niet ten goede komen. We waren al lang overrompeld vanuit het Oosten. Zoals hier reeds gezegd wordt, Iran is een kwaadaardig regime, punt. Gelukkig hebben we Amerika om zo'n landen klein te houden.
  • Marc Mortier

    5 jaar geleden
    Hij wil oorlog; wij betalen de (olie)rekening.
  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Awel, goeie oplossing. Laat ze elkaar maar aanvallen met cyberaanvallen dan moeten er tenminste geen onschuldige mensen sterven voor die grote koppen hun gekibbel.