Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

BINNENKIJKEN. Zo zien de chambres d’hôtes van de Planckaerts eruit, die momenteel op de markt staan

Showbizz“Er waren geen klachten van gasten, maar we beseften zelf ook wel dat we niet goed bezig waren.” De Planckaerts gooien het roer dus om en verkopen hun chambre d’hôtes. We werpen een blik op de mooie hotelkamers, die nu dus weer op de markt staan. 

35 reacties

  • Luc Grimmonprez

    2 jaar geleden
    Zo'n 20 jaar geleden gingen we naar Lesterny !! Toen waren Ze nog bezig met kamers bijmaken !! We hebben er ons van de eerste maal thuis gevoeld, we gingen ieder jaar terug, zelfs 2x per jaar. Sedert Bure opende zijn we naar daar getrokken, ook voor 2x per jaar, top kamers, en zolang ,Christa ,Stephanie en Magalie kookten was het super lekker !! Verleden week konden we nog voor een laatste keer naar het mooie B&B in Bure ,de lekkere kost van kok Duffy was dan ook een aanrader !! Dank u vrienden.
  • Marie Louise Pauwels

    2 jaar geleden
    Top mooie kamers
  • Roger Van dycke

    2 jaar geleden
    Proficiat voor de ganse familie !
  • Maria Cole

    2 jaar geleden
    Mooi en gezellig . Het Franse patrimonium wordt gerestaureerd door buitenlanders. Spijtig van de verkoop ! Is een levenswerk ! In Ouches ( Roanne) heeft een Vlaming ook een kasteel helemaal gerestaureerd. Prachtig maar water en bloed gekost.werken nu aan een 1ste klas keuken . Daar wordt een ster geboren. Chateaud’Origny. Ik wens de familie Plankaert het allerbeste met hun volgende droom . Ook aan alle mensen die het lef hebben om zoiets te doen , proficiat , het gaat jullie goed,
  • RUDO VAN LEUVEN

    2 jaar geleden
    . .Mooie familie. Dat hij zijn oorsprong niet verloochent is PRACHTIG.