Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Zita Wauters krijgt haar eigen kledinglijn bij CKS

ShowbizzZita Wauters (15), de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, begint in de voetsporen van haar beroemde ouders te treden. Na een filmrol in ‘Niet Schieten’ en een contract met Ketnet voor vlogs lanceert de tiener nu ook een eigen kledinglijn in samenwerking met CKS.

3 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Met beroemde vader is het gemakkelijk natuurlijk eh ! Met geld kunt ge alles ...
  • Dirk Huylebroeck

    5 jaar geleden
    Daar worden ook serieus eieren onder gelegd.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Met geld kan alles he, en dat is vrij normaal in deze wereld. Als ouders kunnen, steunen ze hun kinderen, al is het met een woning of een stuk grond te kopen. Het hangt er gewoon vanaf uit welk gat we gevallen zijn.
  1. “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee
    Play
    PREMIUM
    tv

    “Ik dacht alleen nog aan mijn dochtertje”: Nora Gharib kijkt de dood recht in de ogen in ‘Special Forces’ en kapt ermee

    Liters zeewater kreeg ze binnen, beelden van dochtertje Chams (3,5) flitsen voorbij haar ogen. “Dit is het, nu ga ik dood. En dan ben ik keihard beginnen bidden.” Nora Gharib (30) kan haar deelname aan ‘Special Forces’ nog navertellen, maar het was een kwestie van seconden daar in de woeste oceaan van Zuid-Afrika. “We waren omringd door redders, maar ‘what the fuck doe ik hier in godsnaam?’, dacht ik. ‘Is dít tv-werk?!’”
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Play
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.