© Instagram

Gluren bij BV's: Zo wordt ex-Miss België Cilou Annys wakker

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Eline Demunck toont hoe ze omgaat met muggen. Ze trekt gewoon een onesie aan. "Wel warm", schreef ze bij het kiekje waarop ze naar eigen zeggen een 'giraffenvel' draagt.

De Gentse 'Familie'-acteur en gewezen Belspelmol Maxime De Winne ging met zijn gezin van vier naar de Gentse Feesten en vond dat behoorlijk rock-'n-roll, zo blijkt uit een van zijn hashtags.

"My hair is in the wair, but I don't care", schreef Valerie De Booser bij dit vakantiekiekje. "No worries, it gives you a certain 'flair", antwoordde presentatrice Rani De Coninck onder de foto.

Rani genoot deze week trouwens van het zonnetje in eigen land en filmde haar zoon Leon die elegant in het water sprong. "Leven als God in Frankrijk in Destelbergen", verraadde een van de hashtags. "Olé, eindelijk zomer", stond er ook te lezen.

Dj en vriendin van Dimitri Vegas Anouk Matton voelde zich wat ziekjes op Ibiza, maar vond toch de kracht om een selfie te nemen in bikini. "Ik kan niet aan de zon weerstaan", schreef ze bij het kiekje.

"Het leven is beter in flipflops", maake Kristel Verbeke duidelijk met deze foto van een zonsondergang aan de Belgische kust.

Cilou Annys toont hoe zij en haar gezinnetje wakker worden. "Een dag om samen te zijn", schreef ze bij de foto op 21 juli, de nationale feestdag van België.

En haar volgers krijgen er nog een schattige foto van dochtertje Liya bovenop:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER