John Bolton.
Volledig scherm
John Bolton. © EPA

Veiligheidsadviseur Trump waarschuwt Iran: “Interpreteer onze voorzichtigheid niet als zwakheid”

“Iran doet er goed aan de Amerikaanse voorzichtigheid en discretie niet als zwakheid te interpreteren.” Dat heeft John Bolton, de nationale veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, vandaag gezegd tijdens een persconferentie in Jeruzalem. Naast hem stond de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.

15 reacties

  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Mathias Lunders, overschot van gelijk. Maar ken uw geschiedenis overal in de wereld waar de Anglo-Amerikanen gaan "bevrijden" zijn, moet je niet meer rekenen op een zelfstandig buitenlands beleid. Kijk maar rondom ons: overal is Iran "een bedreiging" en een slechterik. Dat is eens een variante op de "wrede dictator die zijn volk onderdrukt" en "het volk snakt naar vrijheid".
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    De aanval inzetten en dan afbreken is geen teken van onversaagdheid en helemaal geen teken van voorzichtigheid. Immers, was dit wel zo, dan waren die vliegtuigen op het dek gebleven. Dit is dus duidelijk een teken van wankelmoedigheid of zwakte. Trouwens wat deed die drone daar?
  • Ilse Van Boxstael

    5 jaar geleden
    Die amerikanen vervelen zich niet graag precies, welk "excuus" gaan ze deze keer uitvinden om t vuur aan de lont te kunnen steken..? Smerig!!!!
  • Mathias Lunders

    5 jaar geleden
    Uiteraard in israel naast Netanyahu, VS schoothondje van Israël gaat weer ten oorlog voor Israël. Lafaards vecht jullie eigen oorlog uit. Al jaren stuurt Israël erop aan Iran de enige overblijvende islamistische grootmacht in het Midden-Oosten te destabiliseren. Europa doet wakker aub! Remember Irak en Syrië?
  • Janna Boonstra

    5 jaar geleden
    Iran van de kaart vegen. Klaar !!!!!