Karim Belhocine.
Volledig scherm
Karim Belhocine. © BELGA

Football Talk (24/6). Nieuw wrakingsverzoek ingediend bij BAS - San Siro wordt gesloopt - Belhocine “wil vertrouwen niet beschamen”

12 reacties

  • Pascal Goris

    5 jaar geleden
    Aan alle meelopers en niet nadenkers, waarom denk je dat KBVB deze tapes niet vrijgeeft? Omdat ze dan niet anders kunnen dan KVM vrijspreken, en ze willen hen natuurlijk straffen omdat ze durfden tegen Moeskroen ingaan. Zo simpel is het.
  • willem calant

    5 jaar geleden
    KV supporters zouden beter hun bestuur wraken inplaats van het Belgische voetbal te gijzelen.
  • Willy Rooselaers

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat er een zwaardere straf komt voor KV Me helen. Je voelt toch smet je klompen aan dat KV Mechelen zelf tot bij het BAS om te manipuleren en te fixen. In dien KV Mechelen ongestraft blijft dan zal ieder match mag gefixt worden. Dan ga ik met het gevoel naar de voetbal kijken welke ploeg hier gefixt heeft en daar bedank ik voor.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    De kbvb begrijpt hun eigen reglementen niet. Als ze een onderzoek doen moeten ae alles op tafel gooien. Er was geen Matchfixing want Beveren gaat vrijuit ondanks de meldingsplicht die ze niet deden.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De vaderlandse pintjes League gaat spannend worden. En als KVM geen kampioen wordt stappen we met zijn allen vrolijk naar de rechtbank.