Bert Anciaux.
Volledig scherm
Bert Anciaux. © BELGA

Bert Anciaux toch weer senator: “Had ik niet verwacht”

De sp.a heeft Bert Anciaux aangeduid als gecoöpteerd senator. Dat heeft Anciaux zelf bekendgemaakt op zijn Facebook-pagina en wordt bevestigd door de partij. Anciaux werd ook in de vorige legislatuur gecoöpteerd in de Senaat. 

48 reacties

  • Bob Wellens

    5 jaar geleden
    Postjes... Postjes... Postjes... ! De "traditionele" partijen... Ze leren het niet.. ! De man die zichzelf en de partij belachelijk maakt.. ! Het lichtend voorbeeld van hoe je partijen opdoekt, en als opportunist poen pakt !
  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    Hebben ze dan geen verstand in de Sp.a? decumul afschaffen, plaats laten voor de jongeren en dan onze bleiter terug Senator maken die dan nadien honderdduizenden Euro's nog zal krijgen als hij adieu zegt. Postjes, postjes, postjes..ze leren het niet wat de verkiezingen wilden
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Hoe is die senaat vandaag nog mogelijk? Dit is lachen met de kiezer. Dit is gewoon postjes EN geld uitdelen aan vriendjes en het heeft geen enkele zin. En dan moet je weten dat bvb Istanbul 15 miljoen inwoners heeft en één burgemeester. België heeft ...
  • ka Van der Linden

    5 jaar geleden
    Nee Bert, dàt had ik ook niet verwacht. Zo diep en radeloos als partij...
  • Henk Vandenbussche

    5 jaar geleden
    Niet verkiesbaar gesteld, dus niet verkozen en toch zitje in Senaat? Hij was aan de kant geschoven, zei zelf dat het tijd is voor de jongeren -om zijn gezicht niet te verliezen- en nu zit die in de Senaat. Hij is nog erger dan een tjeef, onze gewezen flammigant. Dat is dus ene die indertijd ging meeleuren met de Duits en zijn medemens er ging inluizen. Geen woorden voor.