rv
Volledig scherm
© rv

Poetin verlengt Russische sancties tegen westerse landen tot eind 2020

Vladimir Poetin heeft de Russische sancties tegen westerse landen tot eind 2020 verlengd. De Russische president doet dat als reactie op de verlenging van de westerse sancties tegen Moskou.

14 reacties

  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Meer sancties aub, voer de druk nog maar wat op. We moeten ook onafhankelijk worden van het Russische gas, maar kortzichtig roodgroen en nu zelfs het VREG liggen dwars als men probeert zonnepanelen te stimuleren... onbegrijoelijk.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Er worden in Rusland al een paar jaar enorme inspanningen gedaan om het land volledig zelfbedruipend te maken zodat op de duur import zal overbodig worden. Het aanhouden van de sancties tegen Rusland heeft dus het omgekeerde effect. Eens de sancties opgegeven worden zullen we een middenvinger krijgen met het bericht dat ze onze producten helemaal niet meer nodig hebben. Trouwens, wie lijdt onder die sancties moest al lang andere markten gezocht hebben. Dàt is ondernemer zijn.
  • Roel Mick

    5 jaar geleden
    Spijtig dat Europa de slaaf blijft van USA. We zouden beter de Russen wat meer moeten respecteren voor wat ze ook gedaàn hebben tegen de Nazis(Sovjets hebben 80% van Hitlers militaire kracht gebroken). Samen met Rusland werken aan economische gordel naar Chîna is goed voor de vrede. En minder luisteren naar Amerika. De toekomst ligt in het Oosten.
  • johan debue

    5 jaar geleden
    Vladimir groot gelijk .
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Hij wil natuurlijk zijn gas wel verkopen. Hij heeft de deviezen nodig. Maar het komt hem wel goed uit dat zijn eigen bevolking geen invoer kan kopen. Dat is slecht voor zijn handelsbalans. Daarom heeft hij de westerse sancties zelf nog wat aangescherpt.