© pn

Selena Gomez sluit moeilijke periode af met terugkeer op Instagram

De Amerikaanse popster Selena Gomez heeft een moeilijk jaar achter de rug. Ze annuleerde haar tournee en was meer dan drie maanden afwezig op Instagram. Nu voelt ze zich weer beter en bedankt ze haar 103 miljoen fans op de sociale netwerksite.

vwh

Afgelopen zomer maakten fans zich terecht zorgen om Selena Gomez. Ze plaatste een onrustwekkend tekstje bij een van haar foto’s. “Vanavond voelde ik me heel nep, niet verbonden met mezelf en mijn muziek. Ik heb eigenlijk nooit het gevoel gehad dat mijn materiaal of garderobe me kunnen definiëren. Ik gedraag me op een bepaald moment op een manier en daarna ben ik bang voor iets wat niet is gebeurd. Ik sta stil, maar ik vraag mezelf niet af of dit is wie ik echt ben. Ik heb altijd de waarheid gezegd en ik houd mijn woord, maar nu moet ik nadenken over bepaalde persoonlijke kanten van mijn leven. Dit moest ik even kwijt”, schreef de ster.

In augustus annuleerde de ster de rest van haar ‘Revival’-tournee om zich te focussen op haar mentale gezondheid. “Zoals velen onder jullie weten, lijd ik aan lupus, een ziekte die mensen op verschillende manieren kan treffen. Ik heb ontdekt dat paniekaanvallen, depressie en angsten enkele van die bijwerkingen kunnen zijn, die op hun beurt nog voor nieuwe uitdagingen zorgen. Ik wil proactief zijn en mij op mijn gezondheid en geluk focussen en heb daarom beslist om wat tijd vrijaf te nemen”, klonk het toen.

Intussen is de ‘Kill Em With Kindness’-zangeres aan de beterhand. Naar aanleiding van Thanksgiving heeft ze een tekst geschreven waarvoor ze allemaal dankbaar is. Dat deed ze bij een foto van zichzelf en een groep ‘selenators’ op haar Instagrampagina, die bij deze weer actueler is. “Dit jaar heb ik veel om dankbaar voor te zijn. Mijn jaar was het zwaarste uit mijn leven, maar ook het meest lonende. Ik heb eindelijk de strijd ‘niet genoeg te zijn’ gestreden. Vriendelijkheid wint altijd. Ik hou van jullie. God zegene

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer