Anuna De Wever tijdens een van de spijbelmarsen van 'Youth For Climate’
Volledig scherm
Anuna De Wever tijdens een van de spijbelmarsen van 'Youth For Climate’ © BELGA

Opperklimaatspijbelaar Anuna De Wever heeft diploma

Spijbelen, het hoeft niet nefast te zijn voor een diploma. Klimaatspijbelaar nummer één, Anuna De Wever (18), slaagde met glans in haar laatste jaar Humane Wetenschappen. “A-attest! Zoals ik altijd heb gezegd: het klimaatspijbelen heeft totáál geen invloed op de studieresultaten.”

128 reacties

  • robin broothaers

    4 jaar geleden
    Reizen op een vrachtschip.... zoooo milieu/klimaat vriendelijk! Wauw!
  • Saskia Vanhecke

    5 jaar geleden
    In mijn ogen heeft Anuna haar diploma niet verdient, sorry. Het enige wat ze bewezen heeft is dat je door veel te spijbelen ook je diploma kan halen? Waarom heeft ze nooit een opkomst in het weekend gedaan? Schrik dat er zoveel mensen niet zouden komen? Alle andere die hart gewerkt hebben om een welverdiende diploma te halen, proficiat
  • Andy Staelens

    5 jaar geleden
    Nu wordt het pas duidelijk hoe sterk de daling van kwaliteit Belgisch onderwijs is geworden. En het blijft maar dalen. Binnenkort nog maar eens een lading gastarbeiders invoeren? De jobkes hier gaan niet meer kunnen ingevuld worden wegens onkunde en grote domheid.
  • Pierre Vaneylen

    5 jaar geleden
    Als het onderwijzend personeel de kinderen verplicht mee te gaan spijpelen, kan de neutraliteit van deze mensen sterk in twijfel worden getrokken. Bovendien ge moest maar eens iemand buizen die zo sterk in de actualiteit staat.
  • Werner Buydens

    5 jaar geleden
    Anuna Wat jij bereikt hebt in enkele maanden kan geen enkele politicus nadoen. Bedankt voor de goede verkiezingsuitslagen in Vlaanderen !!!