© rr

Tijdelijke hinder aan roltrappen Sint-Annatunnel door onderhoud

De roltrappen van de Sint-Annatunnel op Linkeroever zullen vanaf maandag tijdelijk hinder ondervinden. Voor een periode van twee weken zal de dalende roltrap onder handen worden genomen. Dat laat het Agentschap Wegen & Verkeer weten middels een persbericht.

bap

De roltrappen krijgen momenteel reeds een onderhoud, al ondervinden gebruikers daar weinig hinder van omdat de treden worden vervangen door tijdelijke treden. Omdat dit bij het onderste deel van de dalende roltrap op Linkeroever niet mogelijk is, zal deze vanaf maandag voor twee weken buiten dienst worden gezet. Door de jaren heen zijn de treden zo vervormd geraakt dat verder gebruik onmogelijk is.

Wie de roltrap echter wil gebruiken, kan dit op een later tijdstip. Op werkdagen tussen 6 uur en 15 uur zal het hulpmiddel namelijk niet beschikbaar zijn voor gebruik. Tijdens het weekend zal de roltrap wel operationeel zijn. Wat betreft de liften, wordt er geen hinder verwacht. Moest er toch een defect plaatsvinden, worden de werken aan de roltrappen onderbroken tot de lift terug in dienst is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER