Boris Johnson maakt grote kans om de volgende premier van het Verenigd Koninkrijk te worden.
Volledig scherm
Boris Johnson maakt grote kans om de volgende premier van het Verenigd Koninkrijk te worden. © EPA

Johnson: “Deal of geen deal, brexit komt er eind oktober”

Boris Johnson belooft dat het Verenigd Koninkrijk sowieso op 31 oktober de EU verlaat, ongeacht of er een brexitdeal is. "Mijn belofte is dat we op 31 oktober de EU uitgaan," zei Johnson in een interview met BBC News. Johnson maakt grote kans premier van Groot-Brittannië te worden.

11 reacties

  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Hij denkt veel en houd voor de rest zijn rug stijf zoals een Brits politicus steeds doet als hij gewaar word dat wat hij aan't doen is niet persé de wens van de meerderheid van zijn bevolking is, en dat in nu denkelijk zo nu ze weten dat hij en Farage een hoop leugens gebruikt hebben om zo ver te geraken, leugenaars als die 2 zouden nooit meer een openbaar ambt mogen bekleden, maar wie gaat die beslissing nemen, de politici zelf?
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Die man zou niet misstaan in onze Federale regering. Eigenwijs, arrogant, volksvreemd en kost handenvol geld. Zo hebben wij er echter op overschot.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Wat gaat de EU nu proberen dwars te liggen voor hun postjes
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Benieuwd wat hij gaat doen als Schotland zich afsplitst? Gaat hij dan het leger inzetten en Schotland platbombarderen? En wat met Gibraltar, Wales, Noord-Ierland als die volgens? Die man is een circusclown die het tot politicus heeft geschopt. Dat is iets dat in alle beroepen kan gebeuren, maar hier heeft dat wel grote gevolgen.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    In dat geval zullen de Britse bedrijven ook de oversteek maken naar het Europese vasteland, met een pak werklozen in het VK tot gevolg. Johnson is een paljas.