Kevin De Bruyne met zijn partner Michele
Volledig scherm
Kevin De Bruyne met zijn partner Michele © RV

Vrouw Kevin De Bruyne dolblij met huwelijksverjaardag: “Hij is een man van weinig woorden, maar dit is het mooiste cadeau ooit”

ShowbizzKevin De Bruyne (27) is deze week twee jaar getrouwd met Michèle Lacroix (23). En dat mag wat kosten. De Rode Duivel bestelde bij de Vlaamse kunstenares Isabelle Scheltjens een portret van z’n grote liefde. “Ik kan niet wachten om het werk in ons nieuwe huis te zien hangen”, zegt Michèle.

34 reacties

  • Frederik van Houtte

    5 jaar geleden
    Als jullie jaloers zijn , was dan ook wereldster voetballer geworden he , kben blij dat kevin nog normaal kan doen
  • evelyne dewulf

    5 jaar geleden
    ieder doet met zijn verdiende geld wat hij wil. zijn inkomen is een ander gespreksonderwerp. hln is nu eenmaal een krant die ontspanning tot doel heeft. het brengt graag positief nieuws. dus, mensen, stopt met die zwartgalligheid en dat kankergedrag. en begin te genieten, aub...
  • franky huyghen

    5 jaar geleden
    als je de eenvoud zelve zijt ........... kom je daar dan mee in de pers ? ja zoals velen , eikes ik stop ermee over te praten ...........
  • Joris De Crom

    5 jaar geleden
    Joris De Crom Johan Vankeirs, eenvoud zelf ja eenvoud een kadau van 10 000 € is eenvoud ? Rare kronkel Kevin heeft misschien een rare kronkel in zijn hersenses . Wat is voetbal waart mij moeten ze geld geven om te gaan kijken .
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Heel attent van Kevin.