Seizoensfinale ‘Familie’ vs ‘Thuis’: Kürt Rogiers en Daphne Paelinck
Volledig scherm
PREMIUM
Seizoensfinale ‘Familie’ vs ‘Thuis’: Kürt Rogiers en Daphne Paelinck © Kristof Ghyselinck

Kürt Rogiers (‘Familie’) en hoogzwangere Daphne Paelinck (‘Thuis’) over giftige reacties van kijker: “Ik kreeg een bericht: ‘Ik hoop dat uw kind sterft!’”

TVZij is de gehate Christine in ‘Thuis’, hij vrouwenmagneet Lars in ‘Familie’. Daphne Paelinck (30) en Kürt Rogiers (48), die wij samenbrengen voor een uniek dubbelgesprek, zijn allebei sterkhouder bij een Vlaamse topsoap. Én ze spelen een centrale rol in de seizoensfinales deze week. ‘Mijn jongste dochter gaat sowieso in shock zijn vrijdag’, lacht Kürt.

9 reacties

  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Teken dat ze haar rol goed speelt. Wat we helaas nog steeds niet kunnen zeggen van Moora Vanderveken en de acteur die Adil speelt, beiden ver beneden alle peil.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Dat is het resultaat van het jarenlange verkleuteren van de kijkers. Begonnen met komst VTM en nadien overgenomen door VRT. Nutteloze en afstompende soaps. De meeste kijkers kunnen zelfs het onderscheid tss fictie en realiteit niet meer maken.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Veel mensen zien het verschil niet wat fictie is of werkelijkheid, maar wat die nieuwe Stan daar komt doen is mij een raadsel in thuis, sorry Lennart jongen maar je hebt het niet.
  • louis pippers

    5 jaar geleden
    Hou fictie en werkelijkheid gescheiden of stop met kijken moeilijke rol voor een goede actrice Goede bevalling en hopelijk een gezond kindje
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Haar rol is natuurlijk ondankbaar, maar er zijn betere actrices.