Tanja Dexters fotomontage
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters fotomontage © Klaas De Scheirder/RV - Fotomontage HLN

Geboren voor het ongeluk? Tanja Dexters rijgt al sinds 2016 de relletjes aan elkaar

ShowbizzDe vechtpartij in Marbella is het laatste incident waarbij Tanja Dexters (44) en haar vriend Michaël Peeters betrokken zijn, maar het is zeker niet de eerste hobbel op het parcours van Dexters. De ex-Miss België gaat al sinds haar scheiding in 2016 veelvuldig over de tongen. Een overzicht van fratsen als grafschennis, een vernield appartement en vluchtmisdrijf, maar recent ook een pijnlijk strafdossier. 

49 reacties

  • lieve vanderstraeten

    3 jaar geleden
    Krijgt haar echtscheiding niet verwerkt. Een goede raad, zet alles, alleen, op een rijtje, daarvoor hebt ge zeker geen man voor nodig, of roep hulp in. Het is nu eenmaal zo dat uw echtgenoot u heeft verlaten en dat is een hele zware domper, en een verschrikkelijke nederlaag, en gezichtsverlies. Neem tijd voor jezelf en je kind. Dit kan een lange tijd duren, maar het zal zeker de moeite waard zijn.
  • Steven Vanden Broeck

    3 jaar geleden
    Niets speciaal in dat filmpje, ze lijkt zich gewoon te amuseren en er is nooit een ander potentieel slachtoffer dan zij zelf. Velen worden boos van haar hemelse benen en kont. Ondertussen dankt ze HLN voor de aandacht en het gratis filmpje.
  • jules jans

    3 jaar geleden
    Er is bij dat mens meer dan een hoek eraf.
  • Johan Planckaert

    3 jaar geleden
    als je het verstand hebt van een kakkerlak dan moet je er niet veel van verwachten..
  • Lesley Debusschere

    3 jaar geleden
    De media speelt hier ook een grote rol in als ramptoerist. Tuurlijk haalt ze streken uit maar ze zal wel niet de enige bekende vlaming zijn zeker. Er wordt met 2 heel verschillende maten gemeten. Bij sommige wordt alles met de mantel der liefde bedekt en bij anderen wordt alles wel heel breed en grof uitgesmeerd..