Links: de agressieve jongedame wordt in bedwang gehouden. Rechts: Steven Brown, de man die haar met de nodige moeite wist te vloeren.
Volledig scherm
Links: de agressieve jongedame wordt in bedwang gehouden. Rechts: Steven Brown, de man die haar met de nodige moeite wist te vloeren. © RV/Facebook

“Ik wil iedereen vermoorden”: agressieve vrouw zet vliegtuig op stelten

Paniek op de vlucht van Londen naar Dalaman (Turkije) vorige zaterdag: een vrouw die riep dat ze iedereen wilde vermoorden, probeerde de cockpit te bestormen. Een voormalige buitenwipper kon haar uiteindelijk in bedwang houden, al liep dat niet van een leien dakje. “Ze leek over superkrachten te beschikken, alsof ze bezeten was”, aldus Steven Brown (58). Door alle tumult diende het Jet2-toestel -onder begeleiding van twee straaljagers- rechtsomkeer te maken.

9 reacties

  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Nu gaat ze weten voor wat ze gaat werken
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Hopelijk heeft ze geld om de gepeperde rekening te betalen.
  • Kaatje Guillemijn

    5 jaar geleden
    Gebruik 'een simpele klem'?? Ooit al eens iemand moeten overmeesteren die onder invloed is van één of andere drugs? Geloof mij, die voelen niets van pijn of klemmen en breken nog liever iets dan te stoppen. Dan mag je nog vechtsporten doen al wat je wil. En ja, ik spreek uit ervaring. Als een kerel van 100kg op een ventje van 50kg gaat zitten en dat ventje staat gewoon recht, dan weet je genoeg...
  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    In Turkije in gevangenis zetten en sleutel weggooien.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Pfffff. Dat is om een hartverlamming te krijgen zeg, stel je voor dat ze de stuurcabine was binnen geraakt of de nooddeur had open gekregen.. Super van die kerels. Respect.