Dertiger neergestoken bij drugsdeal in Leuven

© BELGAIMAGE

Een 38-jarige man uit Leuven is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de Naamsestraat. Dat meldt het Leuvense parket dinsdag. De steekpartij was het gevolg van een foutgelopen drugdeal en intussen is al één verdachte opgepakt.

Twee meisjes troffen vrijdag omstreeks 20 uur de gewonde dertiger aan in de Naamsestraat. De man bloedde hevig aan de buik en werd door de meisjes overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij geopereerd werd in zijn buik. Zijn verwondingen waren weliswaar niet levensbedreigend.

De man, een 38-jarige man zonder vast adres, vertelde dat hij cocaïne had gekocht bij twee Afghaanse mannen. In ruil voor de drugs had hij zijn tablet afgegeven maar toen de drugs van slechte kwaliteit waren, ging hij zijn tablet terugeisen. De Afghanen weigerden dat en staken de man neer.

De lokale recherche van de Leuvense politie pakte inmiddels een verdachte op, een 19-jarige man uit Leuven van Afghaanse origine. Hij werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen