De restanten van de Amerikaanse drone die door Iran uit de lucht werd geschoten.
Volledig scherm
De restanten van de Amerikaanse drone die door Iran uit de lucht werd geschoten. © Photo News

Rusland zegt dat VS-drone in Iraans luchtruim is neergeschoten

Rusland heeft zijn bondgenoot Iran verdedigd door te zeggen dat de op 20 juni door Teheran neergehaalde Amerikaanse drone zich in het Iraanse luchtruim bevond.

14 reacties

  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Ook al was het niet Boven Iran , dit is wel Heel ver weg van de Amerikaanse Bodem of wateren ?? De Amerikanen hebben daar Niks te zoeken , Blijf in Uw Werelddeel en Stop met het Misbruiken van je Kernwapens en Militaire kracht ! Wie Heeft al Effectief Twee Kernwapens Gebruikt tegen Onschuldige Burgers ? de USA dus Wie zou zijn Kernwapens Moeten Opruimen of zou er geen mogen Hebben ?? USA !
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Verwarring zaaien daar zijn ze sterk in die Russen en liegen zeker zoveel en meer als de Amerikanen.
  • frans Venloo

    5 jaar geleden
    Dat is de reden waarom de VS zich terugtrokken op hun geplande aanval . Ze zouden anders gepoeird worden door de Russen dus staart tussen de benen en weg .
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Tony van Ginderen, misschien heb jij wel echte bewijzen, want buiten wat onzin wachten we nog steeds. Maar uw spionnagedrone was eerst NIET neergeschoten, daarna dan wel maar boven de zee. Een waarheid is wel dat de luchtmacht van de USA en Israël met een groot probleem zitten tegenover een performante luchtafweer.
  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Zullen wij dan ook maar beginnen met de MIG's s en militaire schepen die zich in het Europees luchtruim bevinden uit de lucht te schieten.