Marlies Vercammen.
Volledig scherm
Marlies Vercammen. © Photonews

Advocate van moordenaar Julie Van Espen werd in november zelf aangerand

De moordenaar van Julie Van Espen heeft opnieuw advocate Marlies Vercammen  onder de arm genomen. Opvallend, want in november vorig jaar werd de vrouw zelf nog het slachtoffer van een aanranding tijdens een vakantie in Egypte. Nu neemt ze -samen met collega-strafpleiter Dimitri de Béco- dus de verdediging van een zedendelinquent op zich.

18 reacties

  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Valt te betreuren wat deze jonge vrouw overkwam, maar het blijft voor mij als simpele jongen heel moeilijk te begrijpen dat indien zij de kans kreeg de man vanwege procedure fouten zou laten vrijpleiten, en het heeft niets vandoen met dat iedereen recht heeft op... dat weten we ondertussen wel, maar hoe je het kunt, en waarom?
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    @Hans,de rechtsstaat heeft ook de plicht om de slachtoffers te verdedigen en dat gebeurd minder en minder of is dit normaal in een democratie.Vele slachtoffers kunnen zich niet meer verdedigen en doden kunnen niet spreken.
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Als je dit leest dan begrijp ik niet dat men smeerlappen als een Steve Bakelmans wil verdedigen ... Dit is voor mij hetzelfde als uw ziel aan de duivel verkopen.
  • Hans Van Tilburg

    5 jaar geleden
    Zure reacties van mensen die niet begrijpen dat in een rechtsstaat elke verdachte recht heeft op een eerlijk proces én een advocaat om daarop toe te zien.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Waarom ? waarom moeten wij nu weten wat u overkwam op vakantie ! wat heeft dat met deze zaak te maken u bent er nog Julie niet meer .