© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

© Willy Vancluysen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

KWB'ers maken pralines met Belgische chocolade

Workshop 'pralines maken' bij KWB Koersel.

Willy Vancluysen

De 30 deelnemers (zeker geen volleerde chef-koks ) aan de workshop 'pralines maken' kwamen te weten hoe chocolade gemaakt wordt en waarom nu juist Belgische chocolade zo’n uitstraling heeft in de wereld. Daarna kregen ze uitleg over de samenstelling van de verschillende soorten en over het ‘temperen’ van de chocolade. Ze leerden daarna zelf die lekkere pralines, truffels, figuren en andere lekkernijen maken. En uiteraard kon men op het einde van de avond al dat lekkers mee naar huis nemen. Elke deelnemer ging naar huis met een halve kilo zelf gemaakte pralines!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer