Martine Prenen in 'Dit Was Yasmine'
Volledig scherm
Martine Prenen in 'Dit Was Yasmine' © VRT

‘Dit was Yasmine’: “Je zag dat haar levensvreugde weg was”

TVGisteren was het tien jaar geleden dat Yasmine, in het echte leven Hilde Rens, uit het leven stapte. Eén eerde die droeve verjaardag met de documentaire ‘Dit Was Yasmine’, waarin vrienden en familie van Hilde vertelden over de zangeres en haar leven.

6 reacties

  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    En juist door de liefde.. ze kon niet leven zonder liefde dat was het niet waard . Er waren zoveel andere mogelijkheden.. om te doen. Dan er een eind aan te zetten .. dat is het niet waard !!! Denk eraan . aan alles is normaal een oplossing!!
  • Danny Bollaert

    5 jaar geleden
    Het is zo jammer dat ze er niet meer is. Sterkte voor familie en vrienden die haar zo goed kenden. Ze had zoveel potentiële talenten. Mensen die zo depressief zijn een met zelfmoordneigingen zitten daar heb je als buitenstaander geen vat op. Ook al ben je familie of vrienden.
  • dirk rombaut

    5 jaar geleden
    Bleef toch een spijtig voorval, Yasmine (Hilde) zag het niet meer zitten en nam daarom een drastische uitweg. Voor de familie en vrienden blijf er een leegte over! Zelfs na dit decennium blijven de vragen open. rust zacht Hilde!
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    De rol van het veranderen van medicatie mag je ook niet onderschatten.
  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Zei destijds tegen vriendin dat de vrt haar aan het opbranden was - je zag ze zienderogen achteruit gaan op het scherm en had toen nog gewone tv - bazen vrt hebben hun verantwoordelijk niet opgenomen - en daarvoor moest je geen dokter zijn.