Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Tanja Dexters in de clinch op Instagram: “Zielig dat jullie allemaal die verhaaltjes geloven”

ShowbizzTanja Dexters heeft voor het eerst zelf gereageerd op de politie-inval van gisteren, waarbij ze enkele uren opgepakt werd. “Inval en arrestatie op basis van jaloerse roddels! Ik herhaal, op basis van roddels!”, klinkt het boos op Instagram. Ze trekt ook hard van leer tegen mensen die scherp reageren op haar post.

220 reacties

  • sarah Totté

    5 jaar geleden
    Zo'n grootschaling onderzoek wordt niet gedaan vanwege 1 telefoontje...
  • Ann Verschueren

    5 jaar geleden
    Zielig zijn : is als je denkt dat jij alleen gelukkig bent en iedereen uw geluk benijdt. Maar als je in uw zieligheid gelukkig bent, heb ik daar geen probleem mee!
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Als alles klopt wat Tanja en haar partner vertellen dan is het nu de moment om een tegenactie te starten en desnoods de goedgelovige agenten en hun "informateur" aan de schandpaal te nagelen, op roddels mag geen actie gebeuren er moeten eerst bewijzen zijn.
  • Bob Croux

    5 jaar geleden
    1. Als de politie iets gevonden had dan was er een persconferentie geweest met de feiten op tafel. 2. Beiden werden vrijgelaten zonden voorwaarden waardoor zij nu als BV super in de sensatiekermis staat en wel moet reageren om het zakelijk belang van haar partner te beschermen. 3. Zij is de persoon die ondervraagd werd en weet wat de onderzoekersrechter wou weten, dus niet de nitwits die heer commentaar geven. 4. Ze geeft een verklaring over haar ongeval, de betweters hier kunnen niet lezen.
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Valt zoals de meeste 'mooie' mensen op de verkeerde personen.