VI Images
Volledig scherm
© VI Images

Transfer Talk (26/6). Kompany belde met Vlap, die naar Anderlecht wil

VoetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws! 

6 reacties

  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Vlap jongen, als je een beetje goed bij je hoofd bent, ga dan naar Lokeren of Moeskroen of Eupen, maar niet naar Andèrlect als je je carrière vooruit wil helpen. Je weet niet waar je terecht komt...
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Buffon is blijkbaar liefhebber van een sigaretje? Zie foto. Vakje in de autodeur met een pakje Marlboro. Zal wel weer niet van hem zijn zeker?
  • Jeroen Taverniers

    5 jaar geleden
    Als je een beetje trots hebt keer je niet terug naar België en zeker niet naar de concurrent Standard. Voetballers zijn toch niet de slimste, 8 miljoen om in Frankrijk met een kleien club te spelen.
  • john dewit

    5 jaar geleden
    Limbombe met hangende poten terug komen !! Was beter nog een jaar of 2 in Brugge gebleven .
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Het niveau in Frankrijk ligt hoger dan in België ? Neem PSG en Lyon weg en het is net zo een Mickey Mouse-competitie als de onze.