Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Duitse politie houdt naakte motorrijder staande: “Het is warm, nietwaar?”

BuitenlandDe warmte doet rare dingen met een mens. Daar kan de politie in de noordoostelijke Duitse deelstaat Brandenburg over meespreken. Ze hield gisteren een scooterrijder staande. Niet omdat hij geen helm droeg, wel omdat hij alléén maar een helm droeg. En sandalen.

24 reacties

  • Michel Werbrouck

    5 jaar geleden
    @ Ronny Biesen, ik ben aangereden door een wagen en ongeveer 30m over het beton geschoven. Motorjas was weg en nog heel lichte schaafwonden op mijn armen. Ongeveer 3mm van de helm was weggeschaafd. Ik vind het ook vervelend bij zulk weer om met volle bescherming te rijden, maar je wil het niet meemaken zonder !!! Er is al heel goede doorwaaikledij met toch nog een goede bescherming. Nadien kan je niet meer zeggen " had ik maar "
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Zouden alle Belgische motorrijders ook moeten doen, om te protesteren tegen die overdreven wet om altijd motorkleding te dragen. Ik denk zelf wel aan mijn welzijn. DE staat moet zich maar om andere en belangrijkere zaken buigen zoals lagere belastingen en meer koopkracht, enz.. Dus allen op de motor naakt naar Brussel.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Het werd duidelijk te heet onder zijn gat.
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    voor mij ne frikandel special , goed gebakken aub
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Hij heeft blijkbaar wel een serieus afdakske… En waar de zon niet komt, groeit er nie veel.. ;-)