REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Man City-ster verdient 220.000 euro per week, maar weigert kinderoppas correct uit te betalen

Premier LeagueRiyad Mahrez, ploegmaat van Kevin De Bruyne bij Manchester City, moet 3.612 pond (zowat 4.000 euro) betalen aan Catalina Mariflores. De 52-jarige Filipijnse was de oppas van de familie-Mahrez, tot ze er in november vorig jaar de brui aan gaf omdat ze niet correct vergoed werd. Ze trok de zaak dan maar voor de arbeidsrechtbank van Manchester, en kreeg gelijk. 

25 reacties

  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Voetbalt die eigenlijk nog...nog zo een pseudo-vedette, rijkelijk overbetaald...en zo lopen er veel te veel rond...het is maar de gek (aldaniet met hoogheidswaanzin) die het wil betalen...
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Voor moogt de zon wel schijnen maar voor zijn nanny was het schijnbaar niet zo. Matige voetballer bij een top club als City.
  • Johan Van loocke

    5 jaar geleden
    Ben zelf al 28 jaar met Filippijnse getrouwd, velen denken dat dit onderdanige vrouwtjes zijn die je als vuil kan behandelen. Niet dus, dit zijn sterke vrouwen die niet op hun kop laten zitten zoals deze overbetaalde vrek ondervond. Was ik rechter kreeg ze het tienvoudige als voorbeeld.
  • Martine De pelseneir

    5 jaar geleden
    Gewoon een schande hoeveel die verdienen om achter een bal aan te hollen .
  • jack vandenhende

    5 jaar geleden
    @Pieter De Ruyter , je moet leren te lezen wat er staat . Zij was 24 uur per dag beschikbaar , plus overuren en onkosten .