ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Zwitserland wil weer voluit kaart van nachttrein trekken

ReizenDe Zwitserse groenen vroegen er al langer om als alternatief voor goedkope (en vervuilende) vliegreizen en het ziet ernaar uit dat er nu ook een meerderheid achterstaat in het Zwitserse parlement: de comeback van de eens zo bekende Zwitserse nachttreinen.

13 reacties

  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Ooit nachttrein genomen naar Cote d'Azur, zalig s morgens vroeg wakker worden bij opkomende zon wanneer de trein een stuk van zijn traject langs de kust reed, ondertussen nam de trein nog de post mee in de stations van Dijon en Lyon, de trein stopte niet maar via een systeem werd de postzakken automatisch geladen terwijl de trein door het station reed
  • Kristine Delacourt

    5 jaar geleden
    Geweldig! Fantastische ervaring!
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Twee keer de nachttrein genomen in Zwitserland: in de jaren 70 en 90. Ook eens van Brussel naar Rome en in Turkije. Je wordt in slaap gewiegd en je wordt wakker in een ander landschap ... Dit is veel meer luxe dan in een vliegtuig. (Maar ook veel duurder)
  • Rudi Bollaerts

    5 jaar geleden
    Laat ze maar komen vroeger een 5 tal keren mee gereisd en het was zalig s'avonds vertrekken in Brussel en s'morgens aankomen in Zwitserland .
  • Nina Willems

    5 jaar geleden
    Oh yes please! Terug met de trein op reis. Ik ben voor.