Didier Reynders feliciteert Marija Pejcinovic Buric.
Volledig scherm
Didier Reynders feliciteert Marija Pejcinovic Buric. © BELGA

Daems over Reynders die naast Europese topfunctie greep : “Hij was te sterke kandidaat”

Dat Didier Reynders naast de job van secretaris-generaal van Europa heeft gegrepen, heeft misschien te maken met het feit dat hij een "te sterke kandidaat" was. Dat heeft Open Vld'er Rik Daems, fractieleider binnen de Raad van Europa, gezegd in het VRT-radioprogramma De Ochtend. 

43 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    “Zowat iedereen zei dat Didier Reynders een betere kandidaat was”, aldus Daems. 'WAS' niet 'IS'. To be or not to be (that is the question) ! Dat Reynders dit betreurt kan ik best geloven. Nu zal hij zijn zakken met minder moeten vullen.
  • Peter Bielen

    5 jaar geleden
    Tja, en als we dit niet geloven....... Iemand niet verkiezen omdat hij te goed is! Hoe belachlijk kan men zich maken in België. Denken ze nu echt dat een corrupt land als het onze, waar men zelfs vanuit Europa aanbevelingen geeft, de voorzitter mag afleveren van een organisatie tegen corruptie! Maak eerst hier schoon schip als het toch zo een sterke kandidaat is!
  • Pierre François

    5 jaar geleden
    We moeten als Vlamingen af komen op de gehele lijn van die Mr en comsoorten,dat ze hun plan trekken in de Waalse en Brusselse gemeenschap en er zelf voor zorgen aan zonder het geld van de Vlamingen en dan zien hoe ver het ze schoppen.
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Ik denk dat er zoveel factoren mee spelen om deze post ,dat de persoon er weinig mee te maken heeft en eerlijk blijven mensen Reynders is toch 1 van de betere waalse politiekers
  • Marc Van Winckel

    5 jaar geleden
    Hoe kan je voor een functie TE goed zijn ? ?