Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dit weekend gebarbecued? Zo maak je hem het best schoon

Zonnige lenteavonden, die staan zonder twijfel gelijk aan een heerlijke barbecue. Enig minpuntje zijn de restjes van het vorige vleesfeest die nog aan de rooster hangen. Geen idee hoe aan de schoonmaak te beginnen? Enkele experts geven hun beste tips.

0 reacties

  • Alain Luppens

    4 jaar geleden
    Grill in het gras en ochtend erna kan je alles gewoon heel makkelijk verwijderen
  • Kenny Habex

    5 jaar geleden
    Ik gebruik altijd ne ronde staalwolkop die je op een schroefmachine zet. De bbq heetstoken en dan schuren. Bbq is op 5min zuiver!
  • André Van der Poorten

    7 jaar geleden
    Inderdaad Dasty is een zeer goed product ! Ook de rooster tussen twee natte kranten , een tijdje weken en alles lost gemakkelijk !!!!!
  • Straight on No way back

    7 jaar geleden
    Heel simpel: na de bbq hem gebruiken als open haard, als hij van inox is hé, het is gezellig en door de enorme hitte is alles weggebrand en kraaknet ook je kuip! Dus al die vieze, giftige producten zijn niet nodig! Enkel het gezond verstand
  • Patrick Duyck

    7 jaar geleden
    Terwijl jij nog bloedheet is , gewoon dater en ijzespons en licht schuren , door de hitte stoomt al de vuiligheid er af zelf al heb je m de vorige keer vergeten te kuisen