mijnenergie.be
Volledig scherm
mijnenergie.be © Shutterstock

Wanneer past u uw voorschotbedrag voor energie best aan?

EnergieVoorschotfacturen helpen u om de betaling van uw jaarlijkse energieverbruik te spreiden. Energieleveranciers baseren de berekening meestal op uw verbruikshistoriek. 

14 reacties

  • Hans Oomen

    5 jaar geleden
    Als de prijzen niet meer zouden stijgen hoef ik dat niet meer aan te passen , het is ondertussen al duur genoeg
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Verlaag de nutteloze distributietarieven en btw ,dan hebben we per gezin meer dan 800 over per jaar !
  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    uw energieverbruik overschatten, ja MAAR dan uw voorschot drastisch verlagen en het verschil op uw eigen (aparte) spaarboekje zetten. Als dan de eindafrekening komt hebt ge het budget ook ter beschikking EN dan kunnen de energieleveranciers niet spelen (beleggen op korte termijn) met uw geld. Reken maar uit ... wat je teveel betaald x het aantal klanten = GROTE som geld waar ze risico's mee kunnen nemen.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    "De gulden regel: u doet er beter aan van uw energieverbruik te overschatten, dan het te onderschatten." En dat natuurlijk voor de kassa van de energieleverancier, dan kunnen die arme schooiers tenminste investeringen doen met die extra winsten want als bedrijf betalen ze zich immers blauw aan belastingen hé zoals wij...wij betalen wel bij als het nodig zou zijn, met schommelende en sjoemelende prijzen gaan we liever een pint drinken dan bedrijven op voorhand te financieren.
  • willy goelen

    5 jaar geleden
    Mijn voorschot was te hoog , en verleden jaar ging Belpower failliet , ik moest 137 € terugtrekken ; nog een aangetekende brief gestuurd , maar ik denk dat ik mijn glorieuze winsten met mijn zonnepanelen op mijn buik kan schrijven . Dus loop maar allemaal in de val van het sprookje van de zonnepanelen , dan zijn we met meer ontevredenen.