rv
Volledig scherm
© rv

Inleidende zitting BAS in matchfixingdossier KVM duurt amper een uur: “Wij gaan ons niet laten opjagen”

Belgisch voetbalHet Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) is in het matchfixingdossier rond KV Mechelen begonnen met een inleidende zitting die amper een uur duurde. Voorzitter Marc Boes vroeg de diverse partijen naar hun voorkeur van pleitdatum. Nadien werd op vraag van Joris Van Cauter, advocaat van Thierry Steemans, achter gesloten deuren verder gedebatteerd.

25 reacties

  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Van Karl van den Bergh mag dus een bestuurslid frauderen of omkoping in gang zetten dan ? Een bestuurslid kan dan gestraft worden en niet de club je kan dan een bestuurslid makkelijk vervangen zo blijf je bezig heb ik het vermoeden Een bestuur zou een voorbeeldfunctie moeten zijn wat nu momenteel bij niet allemaal maar enkele leden van KV Mechelen blijkbaar niet het geval is
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Wel leuk dat de daders alles op de media steken.....Kijk in eigen boezem zou ik zeggen. Als KVM in 1A mag aantreden zouden alle clubs moeten protesteren door niet te spelen. De bewijzen zijn er, anders was deze zaak al lang in de vuilbak gesmeten. Dat ze maar in 1B moeten starten zouden ze als geschenk moeten aanvaarden want het kon veel erger.
  • jacqueline van langenhove

    5 jaar geleden
    Mensen die hopen dat KVM in 1A mag blijven zouden eens in de spiegel moeten kijken en dan hun bestuur aanklagen want dit baart de voetbalwereld echt zorgen.
  • Leo Van Rillaer

    5 jaar geleden
    Het komt mij voor dat KVM bij het BAS alvast een veel eerlijker proces zal krijgen dan bij de KBVB. Daar was blijkbaar op voorhand - met vooringenomen sympathie vanwege de pers - het proces van KVM allang gemaakt. Voor Moeskroen en Eupen was alles, voor diezelfde KBVB, alles dik in orde. Ik gok erop dat KVM gewoon in 1A zal mogen aantreden.
  • FRANK BERTELS

    5 jaar geleden
    Mechelen nog calimero uithangen je moet maar durven . 1b is een te lichte straf deju