De hond werd gevonden in een dichtgespijkerde kist.
Volledig scherm
De hond werd gevonden in een dichtgespijkerde kist. © Privéfoto

Hond dood teruggevonden in verzwaarde kist in het water

Bianca Tichelaar uit Tzum in de Nederlandse provincie Friesland trof dinsdag een dichtgespijkerde kist aan in het water in het nabijgelegen dorp Herbaijum, in de kist vond ze een dode hond.

27 reacties

  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Ongelooflijk, wieisvoor zoietsinstaat? Hopelijk ishondgechipt,zodat eigenaar niet aan zijnveroordeling ontsnapt.wievoor zoiets in staat is is voor een moord ook instaat!Hopelijk worden deze mensen snel gevonden!En wacht hun een mooie boete,als je je hond niet meerwil of kan houden,breng hem naar asiel,of kan je dit ook niet meer opbrengen voor het trouwe dier ?Ronduit schandalig!
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Amai hoe kan een mens tot zoiets in staat zijn...hopelijk heeft die dader geen kinderen stel je voor zeg...een hond is toch ook deel van het gezin...gruwelijk gewoon...
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Filip Desmedt, er is ALTIJD een andere keuze dan dit. Humaan laten inslapen door de dierenarts bvb. En als je er de centen niet voor hebt, breng hem dan naar een asiel. Dan kunnen die desnoods het nodige doen. Niet te geloven dat je zo iets goed durft te praten. En wie zo iets doet is ook niet te vertrouwen met mensen want die heeft niks nul noppes empathie in zich.
  • Hans Vanbelle

    5 jaar geleden
    Hoe zou deze mens met mensen omgaan?,juist hetzelfde
  • Jurgen Devries

    5 jaar geleden
    Filip Desmedt sorry maar er zijn 100 andere en betere oplossingen om van je hond af te komen moest het al een zwaar agressieve hond zijn. Maar laten we mss eens ipv te denken het zal een onhandelbare hond zijn denken dat het verlof weer voor de deur staat. De moment dat sommige mensen hun hond ineens beu zijn. Sommige mensen zijn beesten.
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Beelden tonen hoe tv-toren in Oekraïense Charkiv instort na luchtaanval: “Rusland wil stad onbewoonbaar maken”

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Beelden tonen hoe tv-toren in Oekraïense Charkiv instort na luchtaan­val: “Rusland wil stad onbewoon­baar maken”

    De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov zegt in een interview dat Rusland de stad Charkiv in het oosten van Oekraïne wil innemen bij een nieuw offensief. De pas goedgekeurde Amerikaanse hulp van 57 miljard euro voor Oekraïne die lang op zich liet wachten, zal volgens NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg op tijd komen. “De Oekraïners zijn al maanden benadeeld als het op wapens neerkomt”, zei hij tegen de Amerikaanse tv-zender ‘MSNBC’. “Maar het is nog niet te laat. De Oekraïners hebben enorme capaciteiten getoond bij het verdedigen van hun land.” Lees hier de ontwikkelingen van maandag 22 april terug.
  2. Grootste stap voorwaarts sinds de jaren 70: onderzoekers vinden manier om gevaarlijke infecties klein te krijgen
    PREMIUM

    Grootste stap voorwaarts sinds de jaren 70: onderzoe­kers vinden manier om gevaarlij­ke infecties klein te krijgen

    Ziekenhuizen kampen met een groeiend probleem van antibioticaresistentie, waardoor steeds meer bacteriën niet meer te behandelen zijn met bestaande geneesmiddelen. Een team van Zweedse wetenschappers is nu echter een nieuwe vorm van antibiotica op het spoor. En dat is heel goed nieuws om hardnekkige infecties zoals E. Coli en K. pneumoniae - dat onder andere een longontsteking kan veroorzaken - in de toekomst beter te kunnen behandelen.